MENU
Головна » 2014 » Серпень » 8 » Жнива в с.Загвіздя
11:41
Жнива в с.Загвіздя

                                              

  В селі Загвіздя жнива. 

  Хоча дощі на день-другий і призупинили ходу жнив, та вже й на полях с.Загвіздя золотими стрічками лежать покоси пшениці, жита та овесу завдяки комбайнеру Петру Танюку (про всяк випадок тел.+(380)667088579 ) він один на декілька сіл в кого є комбайн. В наш час селянин все більше на себе покладається - то тут, то там зустрічаються поля, засіяні збіжжям. Десять-двадцять соток. Клаптики политі потом, але то гарантований хліб у коморі, і солома у дворі.  
   Може б, і більші площі засівали селяни, але оранка та насіння в добру копієчку обходяться, і за сотку обмолоченої ниви менше 18 гривень комбайнер не бере.
  У мешканців села частина городів була засіяна житом, пшеницею. Обмолотили свої нивки. Збіжжя вологе: перш ніж у мішки засипати та в засіки сховати, просушити треба.
Постиливши верету біля двору, висипали на них зерно. Ворушать час від часу. Та не відходять далеко, бо день то сонце розхлюпає, то хмарами небо застеле. Не дай Боже, дощу бризнути, і вся робота марна.
  Для селянина, який все життя сіє і збирає, це "золото” на рядюзі не лише вінець праці, хліб на столі, а й бальзам для стомленої Душі.
   День вітерцем шелестить, бува, хмари наганяє. Та дощем не бризкає. Підсихає зерно з селянської нивки. Буде пашня і обмішка худобі і птиці. Ці люди звикли жити з власного мозоля. А по-іншому і не вміють, та і вчитися пізно.

Переглядів: 1462 | Додав: realcheck | Теги: комбайнер в Загвізді телефон, с.Загвіздя, комбайнер Загвіздя Танюк Петро., жнива в селі Загвіздя | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Elenantm  
0
Доброго дня друзі!
Якщо Вам потрібна якісна бутильована вода з оперативною доставкою за оптимальними цінами, тоді це до нас.
Кришталево Прозора вже більше 10 років забезпечує питною водою м.Київ та передмістя. Доставляємо воду в квартири і в офіси, в навчальні заклади і садочки, медичні заклади, кафе і ресторани. Маємо тисячі задоволених клієнтів.
Кришталево Прозора це:
- сучасне виробництво
- контроль якості
- оперативна доставка
- приємні ціни та акції
- супутні товари
- безкоштовна доставка
Пропонуємо зробити замовлення на сайті або за телефонами і переконатися в цьому. І саме зараз даруємо можливість отримати електричну помпу з сенсорним керуванням Vio E11-T всього за 200 грн замість 520 грн.
Будемо раді співпраці з Вами!
https://ccwater.kiev.ua/
8 (044) 362 11 92
8 (097) 709 09 05
8 (063) 709 09 05 (viber/telegram)
8 (050) 709 09 05
Ви отримали листа, т.к. знаходитесь у нашій базі клієнтів. Просимо вибачити, якщо лист завдав незручності або потрапив до вас помилково.
Доброго дня!

Ім`я *:
Email *:
Код *: